Hautauspalvelut

  

Kuljemme rinnallasi koko hautajaisjärjestelyjen ajan ja avustamme hautaukseen ja muistotilaisuuteen liittyvissä järjestelyissä toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. 

Palveluihimme kuuluvat hautajaisjärjestelyistä sopiminen seurakunnan kanssa, pitopalvelun, valokuvauksen, kuolinilmoituksen ja  siunaustilaisuuden käsiohjelmien tilaaminen, hautakivitilaukset ja perunkirjoitukset.

  

Autamme kaikissa hautajaisjärjestelyissä

Hautauspalvelussa suunnittelemme hautajaiset toiveidesi mukaan. Liikkeessämme voit asioida rauhassa ja suunnitella ammattilaisemme avulla edesmenneen läheisesi näköiset hautajaiset. Meiltä voit valita joko yksittäisen tuotteen ja palvelun tai hautajaisjärjestelyt kokonaisuudessaan.

Kuinka valita oikea hautaustoimisto?

Suuren surun hetkellä omaisten ja läheisten ajatukset ovat vainajan luona, surutyössä. Hautaukseen liittyvät kysymykset, kuten mihin suunnata, kuka hoitaa, mitä asioita pitäisi hoitaa ja kuinka valita oikea hautaustoimisto ovat kuitenkin läsnä. Silloin on tarve luottaa siihen, että kaikki järjestyy ammattilaisten toimesta. Tietoa hautajaisjärjestelyitä löytyy myös Hyvät hautajaiset -sivustolta.