Hautauspalvelu Rimpiläinen

Hautauspalvelu Rimpiläinen on palvellut Pohjois-Karjalassa jo vuodesta 1994. Isäni Pauli Rimpiläinen perusti aikanaan yrityksen ja sama yritys on tarjonnut kukkakaupan, hautauspalvelun ja perukirjapalvelun palveluita jo neljällä vuosikymmenellä. Tarjoamme kaiken tarvittavan avun ja palvelut hautajaisten suunnitteluun ja järjestämiseen sekä laajasti tuen ja palvelut myös kuolinpesän asioiden hoitoon. Toteutamme yksilöllisimmätkin toiveet aina laadukkaasti ja luotettavasti.

Yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos keväällä 2021. Olin saanut vuosikymmenen kokemuksen töistä muualla, mm. asiantuntijatyöstä ja elämästä eteläsuomessa. Perheen kasvu ja kotiseuturakkaus sekä isän valmius ”kapulanvaihtoon” sai meidät muuttamaan takaisin Pohjois-Karjalaan.

Tällä hetkellä Hautauspalvelu Rimpiläisellä on toimistot Kontiolahdella, Enossa ja Joensuussa kauppakeskus Prismassa. Työntekijöinä on kuusi kukkakaupan ja hautauspalvelun ammattilaista. Asiakkaita palvellaan yhdessä ammattitaitoisten työntekijöiden, pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden sekä perheenjäsenten voimin. Aktiivisesti toiminnassa on perheestä mukana Pauli ja veljeni Sauli.

Hautauspalvelun alalla yrittäminen on erityinen palvelutehtävä. Koen, että saan tehdä merkityksellistä työtä auttaessani omaisia hautausjärjestelyissä eteenpäin ja neuvoessani kuolinpesän asioiden hoidossa. Olen saanut kasvaa yrittäjäperheessä ja meille on kotona opetettu vahva työn tekemisen malli sekä asiakkaan kunnioittamisen tärkeys. Minulle voi soittaa milloin vain ja lupaan, että minun kanssa asiat saa sovittua myös yhden puhelun aikana.

Valtteri Rimpiläinen

Ota yhteyttä

Voit tulla käymään toimipaikoissamme, soittaa meille, lähettää sähköpostia tai laittaa viestiä yhteistietolomakkeen kautta.