Palvelupaketit

Palvelupaketit helpottavat hahmottamaan hautajaisten kokonaiskustannuksia.

Palvelupaketit helpottavat hautajaisjärjestelyitä

Olemme tehneet  valmiita palvelupaketteja helpottamaan hautajaisjärjestelyitä. Palvelupaketteihin on mietitty valmiiksi tyyliltään yhteensopivat tuoteet: arkku, uurna, vaatetus ja kukat arkun kannelle. Vaihtoehtoina on Suomessa valmistettuja arkkuja puupintaisena tai kauniisti kangasverhoiltuna. Tyyliltään perinteisiä tai persoonallisella muotoilulla tai yksityiskohdilla viimeisteltyjä.  Voit valita palvelupaketeistamme mieluisan tai räätälöimme teille sopivat tuotteet ja palvelut.

 Halutessanne hoidamme kaikki hautajaisiin liittyyvät asiat eli hautajaisajan, -paikan jne varaaminen seurakunnasta, vainajan arkkuun huolto ja kuljetus, muistotilaisuuspaikan varaaminen, pitopalvelun varaaminen  muistotilaisuuteen, kukkatilaukset, valokuvaus, käsiohjelmat, kuolinilmoitukset sanomalehtiin, hautakivet/kivityöt, perukirjoitukset.

Muistotilaisuuden menut löydät kohdasta Muistotilaisuus. Kaikkien arkkujen ja uurnien kuvat näet Arkut ja Uurnat -sivuilta.

Palvelupakettimme

Palvelupaketit helpottavat hautajaisjärjestelyitä ja auttavat hahmottamaan hautajaisten kokonaiskustannuksia. Jokainen tuote  on myöskin valittavissa erikseen. Palvelupaketit sisältävät

-arkun,

- vaatetuksen,

-arkkulaitteen

- ja yhden (1) aikataulutuksettoman kuljetuksen (max 80 km) Joensuu  - Eno/Kontiolahti/Liperi/Viinijärvi/Pyhäselkä/Kiihtelysvaara.                                 

Paketit eivät sisällä ruokatarjoilua.

Voit tutustua menuihin täällä.

Palvelupaketti Höytiäinen

Kokonaishinta 2620 €, uurnan kanssa 2945 €, ilman hautakiveä

Palvelupaketti Ikihonka

Kokonaishinta 2323 €, uurnan kanssa 2585 €, ilman hautakiveä

Palvelupaketti Perinteet

Kokonaishinta 1569 €, uurnan kanssa 1747 €, ilman hautakiveä

Palvelupaketti Tähkä

Kokonaishinta 1864 €, uurnan kanssa 2189 €, ilman hautakiveä

Palvelupaketti: Kirkkaus

Kokonaishinta 1295 €, uurnan kanssa 1529 €, ilman hautakiveä

Autamme kaikissa hautajaisjärjestelyissä

Hautauspalvelussa suunnittelemme hautajaiset toiveidesi mukaan. Liikkeessämme voit asioida rauhassa ja suunnitella ammattilaisemme avulla edesmenneen läheisesi näköiset hautajaiset. Meiltä voit valita joko yksittäisen tuotteen ja palvelun tai hautajaisjärjestelyt kokonaisuudessaan.